AUTO-CPAP MÓD *

Szabadalmaztatott algoritmusunk automatikusan beállítja a nyomásszintet, reagálva minden légzőszervi eseményre, beleértve az áramlási korlátozásokat és a horkolást is.

IRAMP *

érzékeli azt a pillanatot, amikor a beteg elalszik, bekapcsolva az automatikus CPAP módot.  

INTELLIGENS INDÍTÁS

A maszk belélegzésekor automatikusan elindítja a kezelést.

WAVE AND GO

Egy egyszerű mozgásérzékelés aktiválja a képernyőt, így éjszaka is könnyen hozzáférhet a gép menüjéhez.

MASK FIT AND GO *

A maszk illeszkedésének és szivárgásjelzésének egyszerű ellenőrzése

CC+ MODE *

A CC+ mód egy új kényelmi mód, amely 3 kényelmi szintet kínál.

CIRCUIT SELECT *

Az S.Box automatikusan kiszámítja és alkalmazkodik a páciens áramkörének ellenállásához, függetlenül annak konfigurációjától (cső átmérője, hossza és a maszk típusa).

MASZK KIVÁLASZTÁSA *

Pontosan kiszámítja bármilyen típusú maszk véletlen szivárgását.

HUMID CONTROL + *

Lehetővé teszi a párásítást páralecsapódás nélkül, figyelembe véve a környezeti hőmérsékletet, valamint a betegkör átlagos áramlási sebességét.

Az S.Box® koncepció lehetőséget kínál az egészségügyi szakembereknek arra, hogy az adaptált ellátási útvonal részeként pontosabbá tegyék a betegek kezelését és nyomon követését. A személyre szabott orvoslásnak ezt a koncepcióját, amely a Sefam S. Box platform középpontjában áll, a SEFAM Access (betegeknek) és a SEFAM Access Pro (szakembereknek) mobilalkalmazások illusztrálják.

A készülék bruttó ára: 285 750 Ft

RENDELÉS ÉS INFORMÁCIÓ

Rendelés vagy további információkérés esetén hívja a 06 70 516 92 34  telefonszámot, (munkanapokon 9.00 és 16.00 óra között) vagy írjon e-mailt a medical@messermedical.hu e-mail címre.